Избрани производи

 Pet Fur Remover - Четка за чистeње влакна од миленици

Pet Fur Remover - Четка за чистeње влакна од миленици

Секогаш може да се познае некој што има домашни миленици, влакната остануваат насекаде. Справувањето..

450ДЕН.

Hot Shapers хеланки

Hot Shapers хеланки

Hot Shapers хеланките  се дизајнирани да ја зголемат основната телесна температура на телото, п..

590ДЕН.

Spin Spa Сет

Spin Spa Сет

Сетот се состои од повеќе делови, специјално дизајнирани за нега на кожата на телото и лицето. Ја чи..

990ДЕН.

Инстант проточен бојлер со LED дисплеј

Инстант проточен бојлер со LED дисплеј

Инстант проточен бојлер со кој за миг ќе добиете топла вода. Производ кој залужува да се најде во се..

1,700ДЕН.