Хигиена во домот

2 во 1 Џогер со распрскувач за чистење

2 во 1 Џогер со распрскувач за чистење

Џогерот е направен по најнова технологија и дизајниран да се користи едноставно, со цел да заштеди о..

590ДЕН.

Clean Reach-Сет за чистење

Clean Reach-Сет за чистење

Сетот од 4 делови за чистење Ви го олеснува чистењето на начин кој не создава непријатност како клек..

450ДЕН.

Hurricane Spin Broom-Четка за чистење

Hurricane Spin Broom-Четка за чистење

Hurricane Spin Broom-Бежичен чистач со 3 ротирачки четки идеален за чистење на сите типови на подови..

690ДЕН.

Swivel Sweeper G6-Бежична правосмукалка

Swivel Sweeper G6-Бежична правосмукалка

Пренослив, бежичен и лесен вакум чистач со вртлива рачка од 360 степени. Лесен за маневар бежичен чи..

1,290ДЕН.

Прикажани од 1 до 4 од вкупно 4 (1 страна/и)